Godnatt!

Har tagit en lång dusch och bäddat ner mig i min säng med nya lakan, mysmys.ska sova länge imorgon. Godnatt!


chillkväll. :)

Halo alla! sitter i soffan just nu och tar det bara lugnt, ska ta en dusch och gå sova snart är sjukt trött!
imorgon ska jag nog bara vara med familjen för det är ju valborg.
här kommer en bild på Dessie, hamsterungen jag ska behålla!
sötnos!

Dont worry, be happy! :D

Tänkte berätta lite om idag och igår eftermiddag. :)
Jag gick till Rebecka igår vid typ femtiden. Vi hade spakväll, kolla på panaromal activity 2, prata, flumma runt. :P sen på kvällen körde vi saning o konka,då gjorde vi helt sjuka saker... Haha.
Idag så var vi ute ganska mycket, prata, flumma och annat. :) Kom hem för ett tag sen. Resten av dagen ska jag bara ta de lugnt, ska kanske följa med mamma till affären snart. :)

 


Hemma hos Nova :)

Japp. Idag har vi varit ute med hamstrarna, gått till centrum och lite annat. :) nu är vi hemma hos henne och sitter vid datorn. Juste hon sovde över hos mig också. :) senare ska jag iväg till Rebecka och slagga där. :D


med Novis! :)

woooooooohooo, idag är det fredag! :D sitter hemma hos mig med Nova och lyssnar på musik, vi får se vad vi hittar på sen. ;) <3 lägger in en random bild.
söta Bambi!<3

Godnatt

Egentligen var planerna att det skulle bli mycket plugg idag, men pluggade typ inget. Måste verkligen skärpa mig, har omprov i so snart. Börjar ligga efter i ämnerna. Får plugga imorgon, lite iallafall det är ju fredag.
Nu på kvällen har jag inte gjort så mycket , tog en långpromenad med hunden och prata med Rebecka i telefon i typ 40 minuter. Vi bestämde att jag skulle sova över hos henne på lördag så det är najs! :D <3 Godnatt alla! :)


smoothie!

hejhej alla läsare! kom hem från skolan för ett tag sen , skoladagen var helt okej. har gjort smoothie och ska sätta mig och plugga en stund, vad ska ni göra idag? :)

Brunett så hett

Tjoohoo, är typ frisk nu. Känner mig bara lite seg. Gabriela kom över och hjälpte mig att färga håret. Har haft rött ett tag och saknade den bruna färgen. Och min utväxt var hemskt! Ni kan få en före och efter bild. :)


Sjukling

Hallå alla, sitter hemma och är sjuk. Känner mig lite bättre så ska nog till skolan imorgon. :) har knappt gjort nåt idag, bara kollat på film och sånt. Vad har ni gjort idag? :)

 


Bilder på hamsterungarna från igår


 


23 April

Godmorgon, ska snart upp och äta frukost. Jag gillar måndagar för det är typ min kortaste dag, börjar 9 och slutar runt 13. Efter skolan ska Rebecka följa med mig hem, vi får väl sen vad vi hittar på. ;D


Egobild


Låt hatarna hata, låt snackarna snacka, bara luta dig tillbaka och skratta.


Söndag 22 april!

Tänkte berätta lite om dagen. Vaknade vid 11 tiden fixa mig, åt frukost sen skjutsa mamma mig och Gabriela till torvalla. Vi badade några timmar sen åkte vi hem till mig åt glass och chips och kolla på en film. Efter det gick vi till henne prata, hade ansiktsmask och andra saker. Kom hem för ett tag sen och ska bara ta de lugnt ikväll. :)


Det jag köpte i Farsta centrum

Hårfärg , måste köpa 2 paket har så himla tjockt hår! Och ett läppglans ;)

 


Hos Gabriela! :)

Hejhej! kommer visa upp sen vad jag köpte i farsta centrum.
men just nu sitter jag hemma hos Gabriela, vi har varit i centrum och köpt massa gott, gjort olika sminkningar, suttit vid datorn, flummat och lite allt möjligt. snart ska vi ha ansiktsmask och bara chills som vi gjort hela kvällen. här kommer en bild från hennes dator. :P


Påväg hem från Farsta centrum

Visar senare vad jag köpt. :)


inspiration - hello kitty

är det bara jag som tycker hello kitty är grymt söt?
Hello-kitty-clutch-bag_large
Tumblr_m2sk5dw0s81rslcd2o1_500_large
Tumblr_m0ez7b5vuq1qbd8bzo1_500_large
Tumblr_lxqvscwct91qcveylo1_500_large
Tumblr_m17y7ln6ks1r62gwno1_500_large_large

Snart är pizzan klar!


hejsan hoppsan!

hejhej! snart ska jag och familjen åka nånstans, kanske till farsta centrum eller nåt. vet faktiskt inte. senare idag ska jag träffa Gabriela. vi ska väl ladda ner nån bra film och käka massa onyttigt som vanligt. ;)

Pringles

Har tagit en promenad med hunden i regnet, och nu har mamma kommit hem med mina Pringles. Woohoo :D


hamsterungarna

bilderna är tagna för några dagar sen, idag har alla öppnat ögonen. dom nyare bilderna kommer senare. ;)
alla vill ha mat!
sista bilden fick bli på den duktiga mamman! <3

lyssnar på musik

var inte i skolan idag heller, är förkyld och ont i huvudet. skönt att bara vara hemma när det är sånt här väder! idag har jag inte gjort så mycket :P tänkte ladda upp bilder på hamsterungarna som jag tog för några dagar sen. puss!

Redigerad bild på blomma

En bild som jag tog med mobilen, älskar iPhone 4s kameran! :)


sjuk och trött

behövde inte gå till skolan idag, har ont i huvudet och är alldeles slö. skönt att bara vara hemma och vila. vaknade för en stund sen och åt frukost. nu har jag bäddat ner mig i sängen med hunden och ska ta och ladda ner nån bra film. :)
Tumblr_lgil27vhre1qe9swxo1_500_large

Godnatt alla

Är så himla sjukt trött efter den här dagen, känner mig jätte slö. Vet inte varför. Ska försöka sova, kanske inte går till skolan imorgon. Godnatt! :)


ladda ner film

just nu laddar jag ner white chicks. en otrloligt rolig klassiker! det var länge sen jag såg den så blev sugen på ladda ner den nu. ^^

inspiration: naglar

Tumblr_m2jug0vvrd1r9khj9o1_500_large
Tumblr_m2l1irfqwq1rtfrfyo1_500_large
Pic_198052177_large
Girl-thing-283_large
529313_large

trött tjej, heeeeeej.

har varit en helt okej dag, träffade Sofia en stund efter skolan. nu ska jag fixa nåt att äta sen vet jag inte. här kommer en gammal bild från arkivet. :)
image description
snöööööööööööö!

Godnatt

Börjar 7.45 imorgon, det betyder att jag måste upp vid 6 tiden, FML! :( Godnatt alla fillidutter!!


träffade Gabriela. :)

träffade Gabriela en stund, vi gjorde inte så mycket. pratade och flummade som vanligt! :) <3

ny design och header :))

ja som ni ser! ^^ blev rätt nöjd, vad tycker ni?

vatten bild!


bilderna från ramsjön med Rebecka! :)

alla bilder är antingen tagna av mig eller Rebecka, och det är stort copyright på alla bilder! :)

hemma idag!

hejsan hoppsan! idag är jag inte i skolan. vi skulle typ kolla på nån film och sen arbeta om den. och jag missade filmen när jag var hos tandläkaren. så tyckte det var onödigt att gå till skolan då. så jag är hemma. har hittat sladden till kameran efter allt letande så ska alldeles strax föra över bilderna och börja med headern! :)
det kommer bilder från när jag och Rebecka var i raman och massa på hamsterungarna. hejdå!

till novis!

hittade bilder på söta hamstrar som jag tog hemma hos dig för ett tag sen! gulliga va? :D

nagellacks kväll med syrran!

somsagt har jag varit med Rebecka idag. vi gjorde pannkakor, flummade och hade allmänt kul. :) nu på kvällen har jag och syrran målat naglarna och pratat lite. :) imorgon börjar skolan och påsklovet är slut! :( börjar iallafall 9.45 och vi ska typ kolla på film så det blir nog en rätt chill dag imorgon.
har massa bilder som jag vill visa upp, men överföringssladden till kameran är borta. har letat jätte mycket både igår och idag. hoppas den kommer fram snart så jag kan börja med mig header nångång! så ni får ursäkta att bilderna kommer dröja lite. kan iallafall lägga in en gammal bild! :)


hos Rebecka

hej! vaknade ungefär vid 10 , fixade mig och gick ut med hunden. sen gick jag hem till Rebecka. just nu gör vi pannkakor, det får blir vår brunch eftersom ingen av oss har ätit frukost. oh nu luktar det pannkakor i hela köket. fett hungrig jag blir!

Godnatt

Tänkte gå lägga mig tidigare idag, men nu blev det inte så. :P är iallafall jätte trött just nu och ska sova. Godnatt alla! :)


Redigerad bild på mig


dom 2 bästa apparna! :D

här är mina favorit appar just nu! :)
smurfs village: jätte kul app, man bygger en smurf "stad". massa söta svamp hus och gulliga små smurfar. beroendeframkallanade, tipsar den! ^^
instagram: man lägger upp foton och väljer ett filter.man följer andra och gillar/kommenterar andras foton. jätte kul app! :)

"en bild säger mer än tusen ord"

1318743-12-1333564859172_large

kvällens och morgondagens planer

ikväll:
läsa några bloggar
ta en dusch
fixa hos hamstrarna
imorgon:
gå upp vid 9 ungefär
fixa mig
gå till rebecka och göra pannkakor till lunch
och sen vet jag inte vad jag och Rebecka hittar på ^^
pusspuss.

ingen bloggning idag.

nej, men idag har jag varit med Rebecka. vi hade kul som vanligt ^^ vi gick ner till ramsjön och tog massa bilder. dom kommer komma upp i bloggen såfort jag har hittat kamera sladden. här kommer trailern på filmen som vi igår.  

Flum kväll

Heej ! Just nu sitter jag med Rebecka i mitt rum och töntar oss. Somsagt ska
Hon sova här idag! :D vi har kollat på en jätte läskig typ japansk eller nån asiatisk skräckfilm som heter Alone. Sen har vi hållt på med hamsterungarna , haft ansiktsmask, ätit massa chips och godis..vet att jag sa att jag skulle vara nyttig den här månaden.. Man kan säga att jag inte lyckats med det. Hehe.. Här kommer lite bilder från idag :D

 

 


Halo

Hejsan alla! Idag så har jag bara tagit det lugnt och ritat! :) snart kommer Rebecka , hon ska sova över. :D wooohooo!! Här kommer en bild på hunden jag ritade. Jag vet, suger på rita men kul är det. :P


Korv&ägg


Min dag.

Hej, idag så träffade jag Gabriela. :) vi kollade på en fett skum film .. :o sen åkte vi till foderboden (djuraffär) där vi köpte lite saker. sen har vi flummat som vanligt. nu sitter jag och äter macka och ska ändra lite i designen och sen kanske börja med headern :P

Godmorgon!

Vakna för en stund sen, ligger och gosar med hunden. :) egentligen skulle jag vara med Nova idag men det blev ändrade planer. Så idag ska jag bara ta det lugnt tror jag.ska åka till foderboden med mamma senare och imorgon ska Rebecka sova hos mig. :D


Nyduschad.

Tänkte ta ett bad, men det blev försent så tog en lång dusch istället. Har tagit på mig pyjamas och ligger i sängen. Imorgon ska jag vara med Nova. :) vet inte vad vi ska hitta på. Men ska försöka sova nu, Godnatt.


färger!

Tumblr_lrb1jxywqe1qjfj59o1_500_large_large

Tumblr_m2dseqvh0w1r7uftso1_500_large
Tumblr_m2dlaqvacn1r7uftso1_500_large
Tumblr_m2dldrr9tg1r7uftso1_500_large

<3


Chai tea

Just nu dricker jag te och bara tar det lugnt, sen ska jag ta ett bad. Chill kväll. ;)


hallo.

Hej alla! :) har fixat designen klart. kanske ska ändra bakgrunden senare eller så får den bara vara enfärgad. men annars är det bara headern klar. Idag har jag varit med Rebecka, vi var hemma hos henne hela dagen. vi kollade på breaking dawn, satt vid datorn, flummade och mycket mer. :D sen slingade hon mitt hår blått, men det kommer gå bort när jag tvättat håret. :P resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt. kolla på tv och senare ta ett bad. tänkte börja med headern idag men har tyvärr inga bilder. men nu ska jag checka några bloggar. hejdå ^^

börjar om..

ja, ska börja satsa på bloggen mer. lägga in mer bilder från digitalkameran, lägga in massa tips och nya kategorier. det låter väl bra? :)

Kommer inte blogga på ett tag

Nej, Har inga bloggideer och då kommer min blogg vara jätte tråkig. Får se om jag kommer börja blogga igen senare.


Ska fixa mig snart

Godmorgon alla, Rebecka kommer väl snart så ska fixa mig och måste ut med hunden. Hejdå :)


Godnatt

Har pratat med Rebecka i mer än en timme i telefonen, ätit tårta och tagit en lång skön dusch! Kan kvällen bli bättre? Ja faktiskt, är grymt sugen på ben o Jerry just nu. Men ligger i sängen och ska sova. Imorgon fyller Hanna år och då ska jag och Rebecka hem till henne för att fira henne! :D det ska bli kul! Först kommer Rebecka vid 11 tiden så åker vi till port73 för jag ska köpa en present till henne där. Sen åker vi till Hanna direkt tror jag. Men nu ska jag sova, så säger godnatt och lägger in en bild på tårtan som vi åt idag och en på mig som jag tog för ca 5 minuter sen. Men GODNATT :D


Nu mat


håller på göra en ny header! :)

japp, den andra blev jag inte nöjd med. rosa passade inte in i bloggen. hoppas den andra blir bättre!

håller på göra en ny header! :)

japp, den andra blev jag inte nöjd med. rosa passade inte in i bloggen. hoppas den andra blir bättre!

Bättre humör

Somsagt hade jag inte en bra morgon. Men mår mycket bättre nu. :) har följt med mamma och Samuel till ica maxi, där handlade vi tårta och annat gott för att min pappa fyller år idag. :) just nu läser jag en jätte bra bok och äter jordgubbar med mjölk, mums! :D


:/

Har haft en hemsk morgon. Kanske bloggar senare.


Godnatt

Har borstat tänderna och nu ligger jag i sängen. Har feta ont i huvudet -.- imorgon kommer Rebecka till mig vid 11 tiden, sen åker vi och badar. Hanna kunde inte följa med. :( godnatt


ny design och header!

blev inte alls nöjd med headern, men designen blev jag nöjd med.
vad tycker ni? :)
resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt och fixa hos hamstrarna.
imorgon ska jag, Hanna och Rebecka åka och bada på Erikdalsbadet.
har väl inget mer att säga, ciao.

1 vecka

Idag så är hamsterungarna precis 1 vecka, det är 13 st. Dom är så himla söta!! :D<33

 


Dagen

Hej, har tyvärr inte hunnit bloggat tidigare idag. Träffade iallafall Nova, vi åkte till Haninge centrum och köpte lite saker till hamstrarna. Sen har vi ätit pizza och gjort lite andra saker. :D hon gick hem för ca en timme sen och jag håller på fixa min bloggdesignen. :) den kommer förmodligen bli klar idag. :)


Godnatt

Godnatt alla söta! Hoppas designen blir klar imorgon! ;D


Veckans planer

Måndag: kanske träffa Gabriela
Tisdag:åka till erikdalsbadet med Hanna och Rebecka
Onsdag:fira Hanna som fyller 14 år hemma hos henne med Rebecka
Torsdag: träffa Rebecka
Fredag: Träffa Nova
Lördag: kanske träffa någon?
Söndag: hemma och ta de lugnt
Så ser veckan ut! :)


Jogging tur! ;)

Jag och Gabriela tog en jogging tur, väldigt ovanligt för att vara oss. Ska börja leva ett sundare liv. Äter för mycket godis och sånt skit.jag ska börja simma nån gång i veckan med Gabriela och sen har vi bestämt att vi ska jogga ibland som vi gjorde idag. :) på en månad från och med nu ska det inte bli nåt chips, godis och såna onyttigheter! Det klarar jag nog...hoppas jag! ;P


Ska ändra designen idag!

Ja, eller iallafall börja på den, den kanske inte kommer bli klar idag. :)


Hej :)

Sitter i mitt rum just nu och väntar på att Emilia är klar med datorn. :) idag har jag iallafall varit med Rebecka, vi pratade om allt möjligt, gick till centrum och köpte glass och chips :) hon gick hem för en stund sen.här kommer en bild från idag. Hejdå :D


Hemma i min sköna säng! :D

Hej alla! Kom hem från Gabriela för en stund sen, vi hade kul som vanligt! Vi lyssnade på musik och dansade.. Wtf? Vi flummade och pratade om fett skumma saker som är hemligt och inte kommer komma upp i bloggen! ;D roligt hade vi iallafall. Har tagit en dusch och ligger i sängen , är jätte trött efter den här dagen och vill sova längeee imorgon. Hoppas inte Samuel väcker mig som vanligt. Men Godnatt :)


hos Gabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

förlåt att jag missbrukade "i" i rubriken. just nu är jag iallafall hos Gabriela. vi ska sätta på musik och flumma runt. :D här kommer en gammal bild på oss. :)<3 älskar dig knäppis. ♥

Gabi<3

Har haft jätte kul med Gabriela. Vi gjorde milkshake och flummade runt i köket. Sen kolla vi på film. Hon gick hem typ nyss för att fixa en sak, men hon kommer snart igen. :)<3


Nothing hurts more than being disappointed by the single person you thought never hurt you


Tack Rebecka!

Tack sötis! Gud vad glad man blir när man hittar detta utanför dörren! :D<3


glad påsk alla läsare! :D

bilden har dålig kvalite, vet inte varför. men glad påsk iallafall! :D

Tidsfördriv

Senaste...
Smset:Aja jag gjorde ett misstag och jag säger förlåt . Men vill du fortfarande vara ?
Du åt: macka
Samtalet:mamma
Du sa:hämta vatten
Du krama: Evita
Du tänkte på: Abbe
Du hade sex med: är oskuld x)

Favorit...
Mat: tacoos! Och pannkakor
Färg: turkos och lila
Djur: alla gnagare och hundar
Kompis: har inte direkt nån favorit
Blogg: kandylandy.se
Ämne i skolan: spanska


Hej alla läsare :)

Har ni haft en bra morgon? Jag har haft det. :) tog en hyffsat lång promenad med hunden och lillebrorsan, sen har det väl inte hänt speciellt. :) ska träffa Gabriela lite senare. Här kommer en gullig bild på Samuel från när vi var ute, söt va? ;D


Mysigt med hunden

Bild från igår :)


Svar på tal

Taaack :D allt är bra, sj? :)


Godnatt alla

Har precis tagit en dusch och fixat hos hamstrarna. Nu är jag otroligt trött och vill bara sova, Godnatt :)


Film

Sofia gick för en stund sen. Kollar på filmen "Evan den allsmäktige" bloggar mer sen, hejdå :)


Bilder från igår


helo

har tyvärr inte bloggat idag. sovde över hos Sofia somsagt. vi har inte gjort så mycket. vi pratade, satt vid datorn och tog en promenad med hunden. hon gick hem för en stund sen för att äta. vi kanske ska vara snart. :)
bildbrist.

Torsdagsmys med Sofia :D<3


MIN DAG.

shoooooooo, skoldagen var rätt chill men helt okej. :) slutade typ klockan halv 2 och åkte till tandläkaren. senare gick jag hem till Rebecka och Hanna var där. vi bakade cupcakes, flummade och pratade. :) sen gick Hanna hem och då pratade jag och Rebecka om störda människor. :D när jag kom hem så åt jag och gick till Sofia. ska slagga här somsagt. just nu sitter vi och lyssnar på musik. bilderna kommer imorgon. :)
hejdå.

Slagga hos Sofia!!

Ska sova hos Sofia idag ! Kommer nog bli jätte roligt,hoppas jag . Förlåt för sugande uppdatering men jag kan försöka blogga när jag är hos Sofia. Ska fixa mina saker nu,hejdå.


Godnatt

Har duschat och kammat ut håret, nu ska jag gå sova. Börjar klockan 8 första ämnet är slöjd i 2 timmar.
Godnatt alla. :)


shoooooooobre.

Hej, är väldigt glad just nu men är skit trött och har ont i huvudet. idag blev jag vän med Hanna och Rebecka som jag har bråkat med några månader.så nu slipper man tänka på det. ska iallafall träffa dom imorgon efter skolan och baka. det ska bli kul. kommer säkert massa bilder till bloggen sen. ;) nu ska jag ta ett glas saft och bara chilla framför datorn. här kommer en gammal bild på mig och Hanna.
HAHAHAHA, FINA..

i datasalen. :)

Hej, just nu sitter jag i datasalen och håller på fixa arbetet om guldhamstrar som jag egentligen skulle redovisa idag. kommer en söt bild på Amy.


Godnatt

Ligger i sängen just nu och är väldigt trött. Tänkte bara säga Godnatt och lägga ut en bild på det som jag åt idag. :)


3 April 2012

Hej, tänkte berätta lite om dagen. först var det skola, egentligen skulle vi åka och bada i torvalla med klassen. men det blev tydligen inte så.istället vi fick håltimme i 3 timmar. så gick hem och åt lunch och sen till skolan igen.efter skolan träffade jag Gabriela, vi gick på en långpromenad med hunde och pratade om lite allt möjligt. sen var jag hemma och fixade min bloggdesign som ni ser. men inte headern, den får jag fixa nån annan gång.

Gott

Har precis kommit hem från skolan och ska snart träffa Gabi. Just nu äter jag chips och dricker läsk. :)


ingen blogglust

nej, ska inte säga förlåt för att jag inte bloggar mer. det är ju min blogg och jag bestämmer hur mycket jag ska blogga, right? :) kommer börja blogga som vanligt när jag har fått tillbaka blogglusten, kanske imorgon? en vecka. vet inte. hejdå. :P

Faaan

Åhh! Jag är jag och det jag vill är mitt val. Så förstör inte det idiot :(


Hemma

Kom hem från Sofia för en stund sen. Just nu tittar jag på tv, äter godis och dricker läsk. :)


hos Sofia.

Hej, Sofia är och äter så tänkte passa på blogga lite. :) Idag fyllde min lillebror år så han hade ett kalas. Min kompis Felicia kom hem till mig som jag inte har träffat på jättelänge. vi hade kul, pratade, hållde på med datoron och åt chips. sen följde jag med henne till busshållsplatsen och hon åkte hem. nu är jag hemma hos Sofia, måste hem runt 8 tiden för det är skola imorgon. nu är det mindre än en vecka kvar till påsklovet, woooohooo! :D

Grattis!

Grattis Samuel på 9-årsdagen, älskar dig bror.<3


Godmorgon. :)

Godmorgon alla, vaknade för att Samuel sa att en gerbil hade rymt. Men fick tag på den rätt snabbt. Och nu kan jag inte somna om, så ska väl upp och äta frukost. :)


Teenager post


RSS 2.0